Piggyback labels: twee stickers voor de prijs van één

Piggyback label: de term is niet zo bekend, hoewel het om een heel handig stickertype gaat. De labels worden vooral gebruikt in de farmaceutische sector, maar vinden meer en meer hun weg in andere domeinen.

Piggyback labels zijn eigenlijk twee etiketten op elkaar. Het onderste etiket wordt op het product of – in de marketingsector – de mailing gekleefd. Het deel bovenaan (gestanst in één of meerdere strookjes) kan worden verwijderd en opnieuw gekleefd. Bijvoorbeeld in een vaccinatieboekje, of op een product dat wordt geretourneerd.

Piggyback labels op maat

Zoals gezegd vinden piggyback labels dankzij hun talloze toepassingsmogelijkheden steeds meer hun weg in andere domeinen. Daarom helpt Conti-Label u graag om de perfecte etiketten vorm te geven voor uw product of diensten.

Samen naar de perfecte etiketten

Geef ons een seintje, zodat we samen kunnen bepalen wat u precies nodig hebt. Afmeting, oplage, materiaal, deadline of vorm speelt geen rol – wij hebben de technische knowhow en ervaring in huis om op uw specifieke vraag het enige juiste antwoord te geven. En uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor andere verpakkingslabels.

Conti-Label Pauwels NV, Nieuwendorpe 33D, 9900 EekloContact