Multilayer etiketten op maat

Een zee van ruimte

Multilayer etiketten bestaan uit verschillende lagen, soms zelfs 9 verschillende. Daardoor kan u heel veel informatie kwijt op dezelfde ruimte. De labels zijn beschikbaar in verschillende vormen en formaten en zijn steeds hersluitbaar. Ze worden vervaardigd uit PP of PE en alle lagen kunnen in quadri (vierkleurendruk) geleverd worden. De labels worden gedrukt met een combinatie van digitaal en flexo drukwerk.

Altijd drukklaar

Mooi vormgegeven labels en etiketten trekken de aandacht van de klant. Het is dus van groot belang dat de etiketten van uw product nauwkeurig zijn afgesteld op de hoeveelheid tekst, logo’s, pictogrammen en afbeeldingen die u wilt voorzien.

Conti-Label kan u hierbij helpen. Wij zijn een ervaren drukkerij met jarenlange expertise en een perfect uitgerust machinepark. Wij zijn dus uw ideale partner om uw multilayer etiketten te ontwerpen, produceren en te drukken.

Meer informatie over onze multilayer etiketten?

Wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden met multilayer etiketten, ons gamma of onze tarieven? Aarzel niet om ons te contacteren voor een afspraak of een vrijblijvende offerte.

Conti-Label Pauwels NV, Nieuwendorpe 33D, 9900 EekloContact