Kortingstickers op maat

Met een opvallende kortingsticker trekt u op de juiste manier de aandacht van de klant: niet alleen omdat u hem een mooi aanbod doet, maar ook omdat het couponlabel zélf in het oog springt.

Als drukkerij met ervaring en een perfect uitgerust machinepark is Conti-Label de ideale partner om uw kortingstickers vorm te geven en te drukken. Dankzij onze expertise weten we met welke labels uw product het meest gediend is.

Kortingstickers voor warenhuizen

Een mooi voorbeeld van een effectieve (en vaak gebruikte) kortingbon is de on-pack sticker die in warenhuizen wordt gebruikt. Deze wordt op de verpakking aangebracht en kan – dankzij de perforatie – gemakkelijk verwijderd worden aan de kassa. Op de achterzijde van de on-pack kortingsticker staat de barcode, zodat de korting meteen en gemakkelijk verrekend kan worden. De voorzijde is dan weer ideaal om de korting zo opvallend mogelijk bekend te maken.

Andere kortingbonnen

Maar uiteraard maakt Conti-Label de kortingstickers die u wenst. Wilt u bijvoorbeeld scheurbonnen met een transparant gedeelte, of een ander type couponlabels? U vraagt de etiketten die u wenst, wij drukken die.

Conti-Label Pauwels NV, Nieuwendorpe 33D, 9900 EekloContact