Booklet labels: informatie op maat

Booklet labels zijn de ideale manier om de consument op een gebalde manier informatie te geven over een product, evenement, wedstrijd, of wat dan ook. Zeker als u ze laat drukken door een specialist.

Wilt u de klant overtuigen van de kwaliteit van uw product? Of hem verleiden tot deelname aan een wedstrijd? Een klein boekje (booklet), met daarin meer informatie, kan een beslissende rol spelen. Ook als gebruiksaanwijzing of leuk extraatje (bijvoorbeeld in de vorm van een receptenboekje) kan een booklet perfect dienen.

Onze booklets

Conti-Label drukt voor u de booklet labels die u voor ogen hebt. Wilt u een specifieke vorm of grootte, een bepaald materiaal of een kleine dan wel heel grote oplage? Ons goed uitgeruste machinepark, met zes moderne drukpersen, kan elke opdracht aan, hoe complex die ook is.

Meer informatie over onze booklet labels?

Wij leveren de informatieboekjes tussen een dubbele, transparante en hersluitbare film. Meer informatie over uw mogelijkheden en onze tarieven? Neem vandaag nog contact op met ons voor een afspraak of vrijblijvende offerte.

Conti-Label Pauwels NV, Nieuwendorpe 33D, 9900 EekloContact