Drukkerij voor blanco labels

Onbedrukt is onbemind? Wel integendeel: met blanco labels kunt u alle kanten uit. Zeker wanneer de etiketten op maat worden gemaakt. Laat dat gerust aan de experts van Conti-Label over.

Vertrekken van het witte blad, of beter, van blanco labels: dat geeft u als klant de best denkbare bewegingsvrijheid. Kies dan wel voor etiketten die perfect zijn afgesteld op de tekst, logo’s en foto’s die u voorziet. Een flexibele partner als Conti-Label kan u hier zeker bij helpen.

Conti-Label: altijd ‘druk’

Wat ook uw bestelling is, wij voeren ze exact uit. Kleine of grote oplage? Heel strakke deadline? Afwerking met een bepaald materiaal (papier, kunststof, thermisch papier voor direct thermal printers)? Allemaal perfect mogelijk. U krijgt uw blanco labels in de kleur, maat of vorm die u verkiest. Wist u trouwens dat uw onze blanco etiketten op rol heel gemakkelijk in uw productielijnen integreert?

De juiste lijm voor uw blanco labels

Ook wat betreft het type lijm is variatie troef: wil u slechts gedeeltelijke belijming? Afneembare of net extra hechtende (diepvries)lijm? Conti-Label produceert met zijn flexibele drukpersen wat u vraagt, en dat op korte termijn.

Conti-Label Pauwels NV, Nieuwendorpe 33D, 9900 EekloContact