Drukkerij etiketten en labels

Onze drukkerij is al meer dan 30 jaar gespecialiseerd in etiketten en labels van de hoogste drukkwaliteit. Dankzij de juiste investeringen in flexibele druktechnieken en gerichte aanwervingen van specialisten krijgt de klant altijd een resultaat op maat. 

Voedings- of niet-voedingsproducten zijn vaak heel specifiek qua type, inhoud of volume. Nauwkeurige labels zijn met andere woorden cruciaal. Maar ook om de aandacht te trekken kunnen ze een bepalende rol spelen. Conti-Label heeft een goed uitgerust machinepark met een hypermoderne drukpersen. Zo kunnen wij alle etiketten perfect personaliseren. Ook de uwe.

Etiketten in druk

Als klant hebt u een dubbele eis: enerzijds wilt u etiketten die bijdragen aan de uitstraling van uw product, onder meer door een bepaald formaat en materiaal. Maar anderzijds moeten uw productiekosten onder controle blijven en wilt u de beste prijs voor die labels. Onze drukkerij is zodanig uitgerust dat wij met al uw vorm- en financiële eisen maximaal rekening houden.

‘Druk’ overleg met de klant

In nauw overleg met de klant zoeken we de ideale prijs-kwaliteitverhouding. We selecteren de beste, voordeligste en snelste druktechniek voor uw project, en werken vervolgens een samenwerking uit. Eenvoudige of hoogwaardige bedrukking? Kleine of gigantische oplage? Perfect mogelijk. Wist u dat wij ook verschillende druktechnieken kunnen combineren?

Hebt u een vraag over onze drukkerij voor etiketten en labels? Contacteer ons gerust. Wij helpen u graag verder. 

Conti-Label Pauwels NV, Nieuwendorpe 33D, 9900 EekloContact