Geschiedenis

In 1986 startte de familie Pauwels met het vervaardigen van kettingformulieren
en zelfklevende labels onder de naam Conti-Label Pauwels NV. Om de groeiende vraag naar labels te kunnen verwerken werd na 3 jaar een nieuwe pers aangekocht en een drukker in dienst genomen. De definitieve doorbraak kwam er in 1992 toen het bedrijf besliste om te investeren in een hoogtechnologische 8 kleuren pers. Het begin van een succesverhaal.

Om de snelle groei op te vangen, werd continue geïnvesteerd in mensen en machines. Vandaag telt Conti-Label 43 medewerkers en beschikken ze over 6 volwaardige drukpersen. Met de ingebruikname van ons nieuw gebouw in januari 2000 kreeg Conti-Label de uitstraling en waardering die het verdient. Intussen behoort het bedrijf in hun marksegment tot de top 10 van België en willen zij deze positie bestendigen en zelfs verbeteren.

De 43 medewerkers spelen een belangrijke rol in het succes van Conti-Label. Hun vakkennis gekoppeld aan
een grote inzet en teamwork, leidt ertoe dat zij steeds een perfect product leveren met een uitstekende service. Om dit product te vervaardigen doen zij enkel een beroep op de beste toeleveranciers in de grafische sector.

Conti-Label drukt vandaag in diverse combinaties. Op rotatie UV-Flexo, rotatie zeefdruk en digitaal zodat ze aan de complexe vereisten van de klant kunnen voldoen. Conti-Label streeft er continu naar om in samenspraak met de klant het juiste materiaal te selecteren om zo een hoogstaand kwaliteitslabel te produceren.

Conti-Label adviseert met kennis, u kiest! 

Conti-Label Pauwels NV, Nieuwendorpe 33D, 9900 EekloContact